Bumperball.dk

Der er ikke noget bedre end at dekorere hjemmet og få lige præcis den stil man godt kan lide. Der er mange blade og sider på nettet, hvor man kan indhente inspiration til hvordan man kan dekorere væggene i boligen. I denne artikel kan du læse mere om nogle af de måder man kan dekorere væggene med, for at give huset noget sjæl.

 1. Kabe

Kabe er det sidste nye inden for malerfaget. Og hvis der er nogen der kan finde ud af at dekorere vægge, så må det være malere. Kabe er en slags spartel man trækker på væggene og derefter sliber den. Der er mange forskellige farver at vælge imellem. Det giver et anderledes og moderne udtryk.

 1. Vandskuring

Hvis du har en pudset væg eller en murstensvæg kan man få lavet vandskuring indendørs. Det giver en flot overflade med en fin struktur. Vandskuringen fås i 34 forskellige farver som standard, men kan males hvis du vil have en helt anden farve.

 1. Maling

Den mest anvendte måde at dekorere væggene på er ved at få dem malet. Hvis du har en stor stue kan man give endevæggen en anden farve end de resterende vægge. Når man har fået maler boligen, står den som helt ny.

 1. Hæng potteplanter op på væggen

At hænge potteplanter op på væggen er nok mest til typen, der har grønne fingre. Det giver et frisk pust til rummet, at der kommer farver på. Hvis du ikke gider til at passe dem, kan man altid vælge nogle kunstige planter.

 1. Moderne vægophæng

Nogle gange er et moderne stykke vægophæng alt hvad du behøver for at bringe karakter og personlighed ind i rummet. Et vægophæng, kan være en drømmefanger, guitar, gevær, gevir eller en sabel. Find en prangende vægophæng, eller lav din helt egen.

 1. Billedvæg

En billedvæg kan laves på mange måder. Man kan lave et stamtræ, eller man kan have en masse stemningsbilleder af familien hængende. Hvis man vil have meget personlighed og gode minder ind i rummet, vil du blive rigtig glad for en billedvæg.

 1. Tapet

Tapetsering af vægge var meget moderne gennem 70, 80 og 90’erne. Dengang gav man hele stuen, soveværelset, værelser og køkkenet en omgang tapet. I dag er det mest på børneværelser der er tapetseret på alle væggene. Hvis der er tapet  i andre rum vil det typisk være på enkelte vægge.

 1. Verdenskort

Hvis du rejser meget eller har planer om det, kan det være du skal have sat et stort verdenskort op på væggen. Så kan man sætte grønne tegnestifter i for hvert sted du har besøgt, og røde for steder du mangler at besøge. Kortet giver en masse minder fra rejser man har været ude på.

 1. Murstensskaller

En murstensvæg, også kaldet en New Yorker væg, giver et rigtig råt og rustikt look. Det er meget moderne at få lavet vægge på den måde. Murstensskaller limes og fuges efterfølgende. Efter omfugning af murværket kan man prime det, så det ikke støver

 1. Malerier

At sætte malerier op på væggen giver også noget personlighed. Hvis du hellere vil have nogle andre billeder op når der er gået lidt tid, kan man nemt udskifte dem til nogle andre. Det giver mulighed for at skifte mellem forskellige billeder uden det koster alverden.

 1. Hylder

Ved at sætte nogle hylder op, får man noget ekstra plads til sine ting. Der kan man sætte planter, billeder eller nøgler og pung på. Så ved man altid hvor de er når man skal bruge dem.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *