Bumperball.dk

135 manchester united trøje Maggie

676 chelsea trøje Arnold

Inter -cheftræner Antonio Conte sagde, at han ikke vil ‘tøve’ med at forlade klubben, selvom italieneren fortsat er engageret i Nerazzurri -projektet midt i spørgsmålstegn om hans fremtid.

chelsea trøje

Conte kom til Inter i starten af ​​sæsonen, men der har været rapporter om, at den tidligere Chelsea- og Juventus-chef kunne forlade i slutningen af ​​kampagnen 2019-20.

Maillot Foot Pas Cher

Der er opstået tvivl midt i Inter’s kampe og Conte’s frustrationer, hvor holdet ikke har affyret siden Serie A vendte tilbage i sidste måned, efter at sæsonen blev stoppet i marts på grund af coronavirus -pandemien.

psg trøje

Inter sprang Lazio på andenpladsen i tabellen, otte point efter lederne Juve med seks kampe tilbage, efter mandagens 3-1-sejr på hjemmebane til Torino, og Conte blev spurgt om hans fremtid.

Inter har set deres Scudetto -bud afsporet efter et nederlag i hjemmet til Bologna og uafgjort med Hellas Verona, og de faldt bagud i det 17. minut mandag.

Andrea Belotti fik åbningen, efter at Inter -målmand Samir Handanovic fumlede et hjørne ved Torino -stjernens fødder ved San Siro – hvilket øgede yderligere elendighed på Conte og hans stammende side.

Men Inter-uden Romelu Lukaku-samledes i anden halvleg takket være mål fra Ashley Young, Diego Godin og Lautaro Martinez, der sluttede hans fem-spil scoreless tørke.

WeldonWil maglia lazio bambino IsaacTins

ArnoldoTo maglie calcio RileyOwl

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *