Bumperball.dk

Du kender måske sikkert allerede til 7Opskrifter.dk der i snart 10 år har hjulpet danskerne madglade forbrugere med at finde madopskrifter til madlavningen derhjemme hurtigt og nemt.

Hvis ikke du kender til 7Opskrifter i forvejen, er du helt klart gået glip af noget!

Som de fleste andre mennesker i hele verden, sidder du formentlig lukket inde i hjemmet og må ikke gå ud, grundet denne coronavirus. Så hvad kan du foretage dig af ting, når du ikke må gå nogle steder?

Rigtig mange mennesker er begyndt at lave mere mad end normalt og virkelig blive kreative i køkkenet samtidig, men det kan være svært at blive kreativt i køkkenet, hvis man er en nybegynder kok og ikke har den store erfaring.

Inde på 7Opskrifter.dk kan du finde hundredevis af opskrifter på alt fra morgenmad, frokost, aftens til dessert. Uanset hvad hjertet begærer af type mad og køkken verden over, så kan de helt sikkert hjælpe dig med at finde en god opskrift på nem mad der smager godt.

Har du lyst til pandekager, hummus, frikadeller, lasagne, pasta, pizza, steak, grill, kylling, salat, vegansk eller andre typer mad, så er det til at finde på 7Opskrifter.dk

Hvis du har svært ved at beslutte dig for hvilken type mad, er det måske nemmere for dig at vælge et køkken / region i verden hvor maden er fra og navigere dig tættere ind på en madopskrift du kan lave derhjemme nemt selv. Det kan være alt fra italiensk, thailandsk, kinesisk, græsk, russisk, dansk, amerikansk, svensk, vietnamesisk, engelsk eller fra lige det sted du ønsker i verden.

Forleden da, sad vi ude på terassen herhjemme og nød den smule sol vi lige fik i København. Mens vi sad på terassen fik konen og jeg lyst til en drink der var lidt sommer agtigt. Her stødte vi på deres filur drink opskrift som vi prøvede at lave. (Jeg skal lige hilse at sige, den virkelig blev et hit hos konen!)

En god simpel opskrift på en god velkomstdrink eller helt alm. drink som de fleste af os formentlig allerede kender i forvejen.

Hjemmesiden har lige fået et remake og er nu lagt online med nye funktioner, hvor du blandt andet kan oprette din helt egen kokke profil og dele dine egne opskrifter med brugerne inde på hjemmesiden. Flere hjemme kokke er allerede begyndt at dele deres opskrifter med hinanden derinde.

Dette er et helt nyt og spændende tiltag, som 7Opskrifter.dk ser frem til at følge udviklingen af over de næste måneder.

Du kan se alle opskrifterne på deres hjemmeside www.7opskrifter.dk og blive inspireret til nemme madopskrifter, avancerede madopskrifter, gourmet madopskrifter og meget mere helt gratis.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *