Bumperball.dk

Følelsen af at være fuldstændig ubekymret og danse, indtil ens fødder gør ondt, er helt ubeskrivelig. Der findes ikke noget bedre, end at nyde en dejlig midsommeraften i godt selskab, og se solen stå op hen over horisonten. Tidsfornemmelsen og bekymringerne erstattes af sjov og frihed, og det eneste vigtige er, at have det sjovt sammen med sine tætte venner. Dagligdagens tempo og deadlines kan sættes til side for en lille stund, mens det handler om at skabe minder med dem, man holder mest af. Her får du din guide til din næste fest, så du kan give dine venner en uforglemmelig aften med lækker mad, god musik, en photobooth og god stemning.

Den gode fest

Elsker du at være vært for en fed fest? Er du glad for at have det sjovt og se andre mennesker nyde livet? Synes du, at der ikke findes noget, der er bedre, end en underholdende aften i godt selskab? Er det din tur til at holde fest for vennerne næste gang? Der findes mange holdninger og meninger til, hvad en god fest indebærer. For nogle er musikken det vigtigste, og for andre spiller menneskene en betydelig rolle. Nogle foretrækker en intim og personlig aften med få gæster, mens andre elsker store forsamlinger med god dynamik og bred diversitet.

Som vært skal man tage hensyn til mange af disse ting, men det vil selvfølgelig ikke altid være muligt at tilfredsstille alle sine gæster. Nogle gange må man indgå kompromiser eller blot følge sin egen intuition. Derudover er det også vigtigt, at man som vært kan nyde aftenen og har nok overskud til at deltage aktivt i den.

Det første tip, vi vil give, til din næste fest, er derfor at fordele de forskellige dele af festens planlægning ud på flere skuldre, så du ikke står selv med hele ansvaret og arbejdet. Der vil derudover også være mere plads til sparring, samarbejde og sjov, så processen kan blive mindst lige så underholdende som selve festen.

Musik, tema og sted

Musik spiller en afgørende rolle for enhver fest. Det er dog ikke altid helt så nemt at ramme alles musiksmag, og det kan på den måde være svært at tilfredsstille alle. Man kan dog prøve, og på den måde vil vi råde dig til at oprette en fælles playlist på Spotify, som dine gæster kan tilføje sange til før festen begynder. På den måde sikrer du dig, at alles musikønsker vil blive hørt, og der vil være noget for enhvers smag til festen. Noget, der også kan anbefales, er at give sin fest et specifikt tema, hvilket kan give festen mere værdi og gøre den helt enestående. Du kan lege med at pynte efter et bestemt tema, spille musik fra et specifikt årti eller en bestemt genre, eller endda bede dine gæster om at komme udklædt. Sjove detaljer som disse kan være prikken over i’et for din fest. Endnu et tip, vi vil give dig med på vejen, er at tænke nøje over dine omgivelser og det sted, hvor festen skal afholdes. Skinner solen, kan du med fordel gøre brug af din have og skabe en afslappende atmosfære i det fri. Havefester er fantastiske muligheder for at danse frit og skrue godt op for musikken – husk dog at advare dine naboer først.

Fasthold minderne

Afslutningsvis er det en rigtig god idé at give gæsterne mulighed for at fastholde aftenens hændelser, så de ikke glemmer deres fede oplevelser, når de forlader festen. Dette kan blandt andet gøres ved at stille en photobooth til rådighed, som kan stå til frit brug under festen. Man kan nemt leje en photobooth til aftenen under photo-booth.dk, og spare penge i forhold til at skulle hyre en fotograf. Også en selfie boks eller en selfie maskine er gode alternativer til photobooths, og de giver mindst lige så fine og kvalitative resultater. Både selfie bokse og photobooths er gode måder at aktivere sine gæster på, og de vil helt sikkert synes, at det er sjovt at tage billeder af hinanden. Efter festen kan alle gæsterne så få tilsendt et link til billederne, og på den måde sørger du som vært for, at det bliver en fest, der aldrig vil komme i glemmebogen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.