Bumperball.dk

Sådan får du det bedste resultat, når du skal renovere dit badeværelse

Der findes rigtig mange håndværkere at vælge imellem, når det handler om renovering af badeværelse.  Det kan være svært at vælge den eller de rigtige og hvilke ting er det lige, man skal tjekke, inden man bestemmer sig. 

Læs med her, hvor du får gode fif til at finde den rette fremgangsmåde, når dit projekt hedder renovering af eksisterende badeværelse

Det skal du være opmærksom på, når du ønsker at renovere dit badeværelse

Du skal bestemme dig for, hvor omfattende din renovering skal være. Det kan være ganske fornuftigt, at du skriver alle dine krav og ønsker ned i punktform, så du kan danne dig et overblik over projektet. Start med de større ting, om du ønsker gulvvarme eller skal have flyttet rør fra et sted til et andet. Arbejd dig videre på listen til sanitet og fliser, ja helt ned til om du vil have en håndklædetørrer og et spejl med indbygget lys.

Det er nemlig den bedste måde at forberede både dig selv og dine håndværkere på. For listen og eventuelt en lille tegning fra din side, forbereder håndværkerne på, hvad der skal laves og i hvilken rækkefølge. Listen er også et godt redskab i forhold til at vide, om håndværkerne skal tage specielle forholdsregler eller om der skal ansøges om byggetilladelse eller andet.

Desuden giver den din primære håndværker mulighed for, at udarbejde en optimal arbejdsplan og i sidste ende give dig et tilbud på din opgave, der netop tager udgangspunkt i din liste. 

Vælg en håndværker med erfaring på området, når du skal renovere dit badeværelse

Murerfirmaet er normalt omdrejningspunktet for din renovering. Du kan faktisk ikke renovere dit badeværelse uden at gøre brug af et murerfirma. Det er vigtigt at du vælger et murerfirma, der har erfaring i denne slags opgaver. For netop med renovering af badeværelser, er der mange love og regler, der skal overholdes. Derfor kan en uerfaren murer ende med at være et rigtigt dårligt valg. 

Desuden er der altid flere håndværksfag, der deltager i renoveringen. Der er brug for et VVS firma, der sørger for udskiftning af sanitet og og alle former for rørføring. Du får måske også brug for en elektriker, en tømrer og en maler, alt efter de opgaver der skal udføres i forbindelse med din renovering.

Derfor kan det faktisk være rigtig meget fornuft i at bede murerfirmaet om at stå for al koordinering af dit projekt. Et erfarent murerfirma vil nemlig have faste samarbejdspartnere fra de øvrige håndværksfag. For dig betyder det, at du vil opleve en kortere renoveringsperiode, at der ikke forekommer unødig vente- eller spildtid og at alle regler og love overholdes. 

Få altid et skriftligt og uforpligtende tilbud, inden du starter renovering af dit badeværelse

Når du har dine renoveringsplaner på plads, er det tid til at finde et murerfirma, der kan stå for entreprisen på din opgave. Find et par murere i dit område og bed dem om et tilbud. Et erfarent murerfirma vil også kunne vejlede dig i forhold til dine ideer og planer, så både økonomi, ønsker og tidsforløbet bliver tilgodeset. Forbered dig på et besøg, for de fleste murerfirmaer vi gerne besigtige dit nuværende badeværelse, før de giver dig et tilbud

Jo bedre du er forberedt, jo mere retvisende bliver dit renovering af badeværelse tilbud. Derfor kan du med god samvittighed takke ja til det tilbud, hvor du både får en god pris, erfarne håndværkere og hvor kemien mellem dig og murerfirmaet er i top. På den måde er du sikret en professionel tilgang til dit projekt, hvor du kan være sikker på, at slutresultatet fuldt ud står mål med dine ønsker.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *